Районна избирателна комисия Враца


РЕШЕНИЕ
№ 65-ПВР/НС
Враца, 16.10.2021

ОТНОСНО: Поправка на техническа грешка в Решение № 61-ПВР/НС от 14.10.2021 г. относно отказ на кандидат за народен представител в регистрирана кандидатска листа на партия „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“ и регистриране на друг кандидат в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г.

На основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Изборния кодекс и установена допусната техническа грешка както в изписването на номера, под който е регистриран отказалия се кандидат за народен представител в кандидатската листа на партия „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“, така в изписването на номера, под който се регистрира новият кандидат в кандидатската листа на партия „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ, РИК Враца

Р Е Ш И:

           Допуска поправка на техническа грешка в т. 1 и т.2 от свое решение № 61-ПВР/ НС от 14.10.2021 г., както следва:

  • Вместо изписаното в Решението № 61-ПВР/НС от 14.10.2021 г. в частта „ЗАЛИЧАВА регистрацията на Марин Иванов Цветков с ЕГН ********** като кандидат за народен представител, регистриран под номер 1 в кандидатската листа на партия „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“  да се чете „ЗАЛИЧАВА регистрацията на Марин Иванов Цветков с ЕГН ********** като кандидат за народен представител, регистриран под номер 10 /десет/ в кандидатската листа на партия „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“.
  • Вместо изписаното в Решението № 61-ПВР/НС от 14.10.2021 г. в частта „РЕГИСТРИРА и ОБЯВЯВА Борислав Константинов Банчев с ЕГН ********** като кандидат за народен представител под номер 1 в кандидатската листа на партия „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“ да се чете „РЕГИСТРИРА и ОБЯВЯВА Борислав Константинов Банчев с ЕГН ********** като кандидат за народен представител под номер 10 /десет/  в кандидатската листа на партия „ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ“.

 

Решението  подлежи на оспорване в тридневен срок от обявяването му пред Централната избирателна комисия.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Камелия Татарска

 

СЕКРЕТАР:

Ивона Данова

 

обявено на ........................................                          свалено на .......................................

подпис: 1.                                                                     подпис: 1.

подпис: 2.                                                                     подпис: 2.

 

Председател: Камелия Кръстева Татарска

Секретар: Ивона Йорданова Данова

* Публикувано на 16.10.2021 в 16:40 часа

Календар

Решения

  • № 251-НС / 23.11.2021

    относно: Определяне на работно време на Районна избирателна комисия в Шести изборен район – Врачански

  • № 250-НС / 20.11.2021

    относно: определяне на членове на РИК-Враца за предаване на ТЗ на ГД ГРАО при МРРБ на избирателни списъци, декларации, удостоверения, списъци на заличените лица и списъци за допълнително вписване на придружителите от проведените избори за президент и вицепрезидент на републиката на 21 ноември 2021г.

  • № 249-НС / 20.11.2021

    относно: определяне на членове на РИК-Враца за предаване на ЦИК протокол на РИК за определяне на резултатите от гласуването, както и всички останали изборни книжа и материали от проведените избори за президент и вицепрезидент на републиката на 21 ноември 2021 година.

всички решения