Районна избирателна комисия Враца


РЕШЕНИЕ
№ 126-ПВР/НС
Враца, 09.11.2021

ОТНОСНО: упълномощаване на членове на Районна избирателна комисия Враца за отваряне на запечатено помещение за съхранение на отпечатаните хартиени бюлетини в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г. за Шести изборен район-Врачански във връзка с транспортирането и доставката им от Областна администрация Враца до общинските администрации в Област Враца.

На основание чл. 72, ал. 1, т. 1 от Изборния кодекс и т.19 от Решение № 617-ПВР/НС от 24.09.2021 г. на Централна избирателна комисия (ЦИК), РИК Враца

 

 

Р Е Ш И:

УПЪЛНОМОЩАВА трима членове на РИК Враца, предложени от различни партии и коалиции - Камелия Кръстева Татарска с ЕГН ********** - председател на РИК Враца,  Ивона Йорданова Данова с ЕГН **********  - секретар на РИК Враца и Лора Стефчова Младенова-Атанасова с ЕГН **********  – зам. председател на РИК Враца със следните права:

  1. Да отворят на 11.11.2021г. в 11:00ч. запечатеното помещение за съхранение на отпечатаните хартиени бюлетини в изборите за президент и вицепрезидент на републиката и за народни представители на 14 ноември 2021 г. за Шести изборен район-Врачански, намиращо се в Областна администрация - Враца.
  2. Упълномощените лица имат право да положат подписите си от името на Районна избирателна комисия Враца на приемо-предавателните протоколи и всички други необходими във връзка с делегираните правомощия документи.
  3. Правата по настоящето се упражняват само заедно.  

От предаването на бюлетините от областната администрация на общинската администрация до предаването им на секционните избирателни комисии отговорност за съхранението на бюлетините носи кметът на общината.

Решението  подлежи на оспорване в тридневен срок от обявяването му пред Централната избирателна комисия.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:

Камелия Татарска

 

СЕКРЕТАР:

Ивона Данова

обявено на ........................................                          свалено на .......................................

подпис: 1.                                                                     подпис: 1.

подпис: 2.                                                                     подпис: 2.

Председател: Камелия Кръстева Татарска

Секретар: Ивона Йорданова Данова

* Публикувано на 09.11.2021 в 17:29 часа

Календар

Решения

  • № 251-НС / 23.11.2021

    относно: Определяне на работно време на Районна избирателна комисия в Шести изборен район – Врачански

  • № 250-НС / 20.11.2021

    относно: определяне на членове на РИК-Враца за предаване на ТЗ на ГД ГРАО при МРРБ на избирателни списъци, декларации, удостоверения, списъци на заличените лица и списъци за допълнително вписване на придружителите от проведените избори за президент и вицепрезидент на републиката на 21 ноември 2021г.

  • № 249-НС / 20.11.2021

    относно: определяне на членове на РИК-Враца за предаване на ЦИК протокол на РИК за определяне на резултатите от гласуването, както и всички останали изборни книжа и материали от проведените избори за президент и вицепрезидент на републиката на 21 ноември 2021 година.

всички решения