Районна избирателна комисия Враца


РЕШЕНИЕ
№ 200-НС
Враца, 29.09.2022

ОТНОСНО: упълномощаване на членове на РИК Враца за предаване на бюлетини, изборни книжа и материали на СИК на дата 1 октомври 2022 г. и приемане на график за раздаването им в Шести изборен район-Врачански при произвеждането на изборите за народни представители при произвеждане на изборите на 2 октомври 2022 година.

Във връзка с правомощията на РИК – Враца съвместно с общинските администрации да следи за правилното разпределение и снабдяване на СИК с бюлетини, изборни книжа и материали, на основание чл. 72, ал. 1, т. 1 и т. 18 във вр. с чл. 215 от Изборния кодекс (ИК), РИК- Враца  

 

Р Е Ш И:

 

Утвърждава график за раздаване на бюлетини, изборни книжа и материали на СИК/ПСИК в Шести изборен район-Врачански, както следва:

 

Община и членове на РИК Враца, упълномощени за раздаване:

 

Борован – Елена Найденова

Бяла Слатина – Лазар Лазаров

Враца - Лора Младенова - Атанасова и Юлия Цветкова

Козлодуй - Силия Иванова

Криводол – Силвия Каменова

Мездра – Даниел Михайлов

Мизия – Румяна Петкова

Оряхово – Ивелина Матина

Роман - Ирена Николова

Хайредин - Красимира Банчева

 

УПЪЛНОМОЩАВА посочените по-горе членове на Районна избирателна комисия - Враца да подписват протоколите за предаването и приемането на избирателните списъци, съответно на списъците за гласуване с подвижна избирателна кутия.

В случай на неявяване на председателя на секционната избирателна комисия, съответно на подвижната секционна избирателна комисия, бюлетините и останалите изборни книжа и материалите се получават и протоколите се подписват от заместник-председател на комисията.

Протоколите се съставят и подписват в три еднообразни екземпляра - по един за секционната избирателна комисия, за РИК Враца и за съответната общинска администрация.

Указва на общинските администрации в Шести изборен район-Врачански да осигурят транспортирането на бюлетините и останалите изборни книжа и материали след получаването им от СИК на 1 октомври 2022 г. до съответната избирателна секция по указания в Изборния кодекс ред и да осигури охраната на транспортирането до съответните избирателни секции на територията на общината.

Решението подлежи на оспорване в тридневен срок от обявяването му пред Централната избирателна комисия.

 

ПРЕДСЕДАТЕЛ:……………………

Светлана Цветанова

 

СЕКРЕТАР:………………………….

Маргарит Маждраков

 

обявено на ........................................                          свалено на .......................................

подпис: 1.                                                                     подпис: 1.

подпис: 2.                                                                     подпис: 2.

Председател: Светлана Георгиева Цветанова

Секретар: Маргарит Марков Маждраков

* Публикувано на 29.09.2022 в 19:29 часа

Календар

Решения

  • № 249-HC / 02.10.2022

    относно: Поименно определяне на допълнителна работна група от специалисти за подпомагане дейността на РИК Враца при произвеждане на изборите за народни представители на 02.10.2022 година.

  • № 248-НС / 02.10.2022

    относно: определяне на членове на РИК-Враца за предаване на ЦИК протокол на РИК за определяне на резултатите от гласуването, както и всички останали изборни книжа и материали от проведените избори за народни представители на 2 октомври 2022 г.

  • № 247-НС / 02.10.2022

    относно: преназначаване на членове на СИК 061000023 в община Враца, в Шести изборен район – Врачански в изборите за народни представители на 2 октомври 2022 г.

всички решения